HTML

Clean Out The Closet

Lemar az ideg a seggedig? Belebújtál a szopómaszkba? Köcsög a főnök? B@sztat a tanár? Felhúztak a bkv-n? Hülye a csajod? Seggfej a pasid? Vagy csak simán szar napod van? Írd ki magadból! Itt elmondhatod, megoszthatod mindenféle negatív következmény és felelősségvállalás nélkül! A társadalom válaszol! ;) Ha kedvet kaptál, hogy kipakold ami a lelkedet nyomja, akkor dobj egy mailt a pucoldki@googlemail.com-ra!

Friss topikok

Linkblog

És az mi?

2010.01.28. 11:24 majomdroid

Spanom hasznos volt a tegnapi! Hallgassatok a gyerekre, csatoljátok vissza a dákót a helyére!
Tegnap este hazaértem, Ő persze lépett is le, mert mérne. Én megkérdeztem, hogy nem akar e maradni. Nem akart. És még vissza is kérdez, hogy miért akarna? Aha.
Aztán gondoltam kipróbálom, ki mit kamuzik. Persze csak hebegett meg habogott meg hajtotta a faszságokat. Valahol meg kellene értenem. De nem teszem, engem se ért a kutya se. Vagy ért, csak szarik bele.
Volt kis sarokba szorítós megcsókolós kérdezgetős, hogy mit is érez. Érzett nem is kicsit. És nem azt amit hajkurászott. Persze aztán fogta magát és lelépett.
Csak épp tudom, hogy mi járt a fejében egész este. És az nem az volt, hogy ez a köcsög beszorított a sarokba. Mekkora bunkó ez.

Egész más… de kit érdekel nem?  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbox.blog.hu/api/trackback/id/tr871708665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása