HTML

Clean Out The Closet

Lemar az ideg a seggedig? Belebújtál a szopómaszkba? Köcsög a főnök? B@sztat a tanár? Felhúztak a bkv-n? Hülye a csajod? Seggfej a pasid? Vagy csak simán szar napod van? Írd ki magadból! Itt elmondhatod, megoszthatod mindenféle negatív következmény és felelősségvállalás nélkül! A társadalom válaszol! ;) Ha kedvet kaptál, hogy kipakold ami a lelkedet nyomja, akkor dobj egy mailt a pucoldki@googlemail.com-ra!

Friss topikok

Linkblog

szopna ki a négy évszakból az amelyik ide hordta a havat a ház elé...

2010.01.30. 12:48 majomdroid

Aztán meg az is, amelyik szétbaszkodja a nadrágom szárát a lucskos saras retekkel, mert tönkre kell baszni azt a szép havat.
Meg a faszomér kell rongyosra ázni egye meg a fene hülye évszak!
Baszná meg az az évszak, amelyik kitalálta a 40 fokos hőmérsékletet árnyékban mi ez afrika bazdmeg?
Rohadna ki nem esik a hó a kúrvaéletbe csúszna el rajta aki kitalálta. Két nap múlva meg mint egy telibevert disznóól, aztán meg megfázok mer beadja hogy milyen jó idő van közbe lófasz sincs, de nem baj utána élve megsüthetem magam a felhevült betonon.

Nem lehetne egy évszak egész évben monnyuk 25 fok enyhe szellő este kis zápor reggel napsütés...

aztánmeg szopna ki az az évszak amelyik ilyen unalmas

 

semmisejo :)

1 komment

Címkék: évszakok

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbox.blog.hu/api/trackback/id/tr201714569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lélekturkász 2010.02.02. 15:34:38

:D:D:D:D rég nevettem ekkorát ... :D
süti beállítások módosítása