HTML

Clean Out The Closet

Lemar az ideg a seggedig? Belebújtál a szopómaszkba? Köcsög a főnök? B@sztat a tanár? Felhúztak a bkv-n? Hülye a csajod? Seggfej a pasid? Vagy csak simán szar napod van? Írd ki magadból! Itt elmondhatod, megoszthatod mindenféle negatív következmény és felelősségvállalás nélkül! A társadalom válaszol! ;) Ha kedvet kaptál, hogy kipakold ami a lelkedet nyomja, akkor dobj egy mailt a pucoldki@googlemail.com-ra!

Friss topikok

Linkblog

Kertésznek megyek! he!

2010.01.26. 15:33 RománKontár

Faszom az autófényezésbe! Épp most utasították el az applicationomat pedig én igen experiencednek és talentednek tartom oda magam:D na mindegy! Lényegében mindenre elküldöm az önéletrajzom ami a Királynő fennségterüreletéhez tartozik:D Fura lesz hogy a kénylemes irodából kilépve teszem azt kapát veszek a kezembe de leszarom! Azért hogy elhúzzak innen és Turkásszal lehessek odakint függetlenül mindekitől bármit megér kb! Srácok keressetek ti is gyertek kertésznek!!!! Jólesz!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbox.blog.hu/api/trackback/id/tr651703863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása