HTML

Clean Out The Closet

Lemar az ideg a seggedig? Belebújtál a szopómaszkba? Köcsög a főnök? B@sztat a tanár? Felhúztak a bkv-n? Hülye a csajod? Seggfej a pasid? Vagy csak simán szar napod van? Írd ki magadból! Itt elmondhatod, megoszthatod mindenféle negatív következmény és felelősségvállalás nélkül! A társadalom válaszol! ;) Ha kedvet kaptál, hogy kipakold ami a lelkedet nyomja, akkor dobj egy mailt a pucoldki@googlemail.com-ra!

Friss topikok

Linkblog

apply a longtherm job in somwhere of the whole wolrd...

2010.01.26. 13:59 Lélekturkász

Munkakeresés ezerrel... ezereggyel...ezerkettővel...

Beindult a cv-küldözgetés errearraamarra... remélem rövid időn belül lesz belőle valamit, mert már nem igazán bírom cérnával... valamit kell... valamit muszáj...

Jelenleg nem áll rosszul a szénám azt hiszem, és biztos vagyok benne, hogy Kontár meg Droid is találni fog valamit... Tényleg, Droid...  te keresel??? :D Vagy hogyan van ez? Kitiara is kijöhetne, vagy nem? Esetleg hozhatná LV's-t is magával valamerre. Gyerekek, mekkora flash lenne, ha mind kimennénk innen a vérveretes véres világvégére... Együtt minden faja lenne! Mert így, h mindenki külön-külön van, elég sucks, ráadásul pénzünk se nagyon van összeverbuválni a társaságot az ország különböző pontjairól... Mint a mellékes mutatja, még városon belül is csak ezres csúsztatásokkal megy ez.

Na majd lesz valahogy.

Megyek vissza és próbálom átvészelni a hátralévő óráimat itt... :S

Tökömtele...

1 komment

Címkék: együtt munkakeresés britishfakk

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbox.blog.hu/api/trackback/id/tr191703504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitiara 2010.01.26. 16:08:19

Oké, én bene vagyok!
Egy feltétellel! www.youtube.com/watch?v=SB2tYYYlwMc
Mekkora gecinagy hippipöcs lennék odakint...Ohhhh
süti beállítások módosítása